Schilderwerk

Gerard van Dieren Meesterschilder heeft jarenlange ervaring in zowel het onderhoud van het schilderwerk van uw woning als nieuwbouwprojecten. Dit geldt zowel het exterieur als het interieur. Ook is Gerard van Dieren Meesterschilder gespecialiseerd in het renoveren van monumentale gebouwen.

Door de jarenlange ervaring mag u van ons een professionele aanpak verwachten. Ons doel is om u weer te laten genieten van het uiteindelijke eindresultaat. Door middel van zorgvuldigheid en accuratesse vanaf de ondergrond tot aan de eindlaag kunnen wij u een schitterend eindresultaat leveren.

Het binnenschilderwerk van uw woning is even belangrijk als het exterieur. Wanden, plafond, ramen, kozijnen en deuren vragen ook om een nauwkeurige aanpak. U moet er immers nog tijden plezier aan beleven nadat ons werk erop zit.

Wanneer u twijfelt over de kleur of tint van uw interieur geven wij u uiteraard graag vrijblijvend advies. Gerard van Dieren Meesterschilder is bekend met de diverse soorten wandafwerkingen: behang, glasweefsel, muurverven en andere decoratieve afwerkingen.

En wist u dat problemen aan de buitenzijde van uw woning of kantoor, zoals afbladderen en houtrot, vaak ook te maken hebben met het schilderwerk aan de binnenzijde? Wij letten daarop.

Bekijk foto’s