Divers schilderwerk

Hier willen wij u van diverse projecten waar wij het schilderwerk van hebben mogen verzorgen het eindresultaat laten zien.

Bekijk

Muren trappenhal voorzien van kalkverf

Bij dit project hebben wij alle muren van de trappenhal, op meerdere etages, voorzien van kalkverf. Je ziet op de foto's dat de structuur niet gelijkmatig is, zoals je dat zou hebben bij behang. Toch geeft het geheel een rustig en warm aanzien, dit komt ook mede door de kleur waarmee is gewerkt.

Bekijk

Lijst schilderij nieuw bladgoud

Ouderwetse lijst, waar het bladgoud aan vervanging toe was, van nieuw bladgoud voorzien.

Bekijk

Meerdere kamers voorzien van behang

Dit project bestond uit het behangen van diverse kamers. Allereerst hebben wij ervoor gezorgd dat de muren geen oneffenheden meer bevatten. Voor het behangen is het van belang dat de muren glad zijn, maar doordat er bij dit project meerdere soorten behang waren met een glans, is het nog meer van belang dat de ondergrond egaal is.

Bekijk

Schilderwerk kamer

We hebben al het schilderwerk van deze kamer volledig vernieuwd. Het schilderwerk bestond bij dit project uit het plafond, de kozijnen en de bijbehorende roedes. Uiteindelijk is het weer een fris en strak geheel geworden.

Bekijk

Bibliotheek op landgoed te Putten

Onze opdracht was een geschilderde witte deur te voorzien van houtimitatie. Op de foto's kunt u zien hoe de deur er uit zag toen wij begonnen, en het eindresultaat

Bekijk

Behangwerk trapgat en slaapkamer

Trapgat en slaapkamer van nieuw behang voorzien.

Bekijk

Orgel Hersteld Hervormde Kerk te Putten

Het orgel van de Hersteld Hervormde Kerk te Putten mocht Gerard van Dieren Meesterschilder van houtimitatie voorzien. Voordat wij aankwamen was het orgel inmiddels van de juiste kleur voorzien, zodat wij direct met het imiteren aan de slag konden. Met genoegen hebben wij dit mooie project mogen verzorgen, wat zichtbaar is in het eindresultaat. Naast de houtimitatie mochten wij ook het bladgoud aanbrengen.

Bekijk

Poort voorzien van bladgoud

Het hekwerk aan de poort was voorzien van bladgoud, dit hebben wij mogen restaureren zodat dat nu weer kan schitteren in de zonnestralen

Bekijk

Houtimitatie balken

Bij één project hebben we bij meerdere kamers balken van het plafond voorzien van houtimitatie.

Bekijk